Belgisch

ONZE SPECIALISTEN LEVEREN MAATWERK

• Sinds jaar en dag wordt voor de ontsmetting van broedeieren formaline gebruikt. Inmiddels is aangetoond dat dit middel schadelijke bijwerkingen heeft. Het bedreigt de gezondheid van de mensen die ermee werken. Zodanig, dat het in steeds meer landen wordt verboden. Bovendien schaadt formaline de gezondheid van kuikens.

• Daarom hebben Bio-Clean, Wesso en Vleeskuikenintegratie Lagerwey de handen ineen geslagen om een verantwoord alternatief voor formaline te ontwikkelen. Ons gemeenschappelijke doel was een desinfectans dat recht doet aan de specifieke hygiënebehoeften van broederijen en tegelijkertijd absoluut veilig is voor mens, dier en milieu. Wij waren de eersten die deze kwaliteitseisen hebben vertaald in een aanpak die werkt in de praktijk en die de vergelijking met de concurrentie moeiteloos doorstaat.

• Gedurende enkele jaren is er hard gewerkt aan het perfectioneren van de Gold Line formule en aan de gebruiksvriendelijkheid van het product. Voor de speciale verneveltechniek werd een partner gevonden in Veugen Technology. Dankzij de know how en de apparatuur van dit bedrijf is Gold Line uitgegroeid tot een totaaloplossing voor de eidesinfectie in broederijen, van broedlade tot en met uitkomstkast.

• Inmiddels hebben wij hebben een schat aan ervaring opgedaan op tal van broederijen in binnen- en buitenland. Gold Line is getest in en geschikt bevonden voor alle gangbare broedsystemen. Onze specialisten leveren maatwerk—van advies en installatie tot en met nazorg. Steeds opnieuw blijkt dat onze klanten samen met ons tot uitstekende resultaten komen: de kiemdruk op het gewenste niveau en een consistente, hogere kwaliteit van eendagskuikens.

 

Gold Line productie / distributie